Cropped landscape
Sport
Hosszabbítás (05.28.)
2018-05-2812:56
Bajnokkoronázó hetet zártunk, csúcsra jutott a Videoton a labdarúgó pontvadászatban, és kupagyőztes lett az Újpest FC.  Véget ért az utolsó pillanatokig nyitott versenyfutás a női kézilabda bajnoki címért a Győr és a Ferencváros között, amelyben ugyanúgy egy gól döntött, mint a férfi vízilabda bajnokság ötmeccses fináléjában az FTC és a Szolnok között.
Kezdjük a legfrissebbel: ugyan a záró forduló még hátra van a labdarúgó OTP Bank Ligából, a Videoton azonban már behozhatatlan előnyt szerzett, így fennállása 3. bajnoki címét ünnepelhette, ráadásul, úgy, hogy a szezon során egyetlen mérkőzést sem játszhatott Székesfehérváron. 

Végletekig kiélezett meccset hozott a labdarúgó Magyar kupa döntője. Pintér Attila vezetésével első alkalommal jutott be a fináléba a Puskás Akadémia. Az ellenfele pedig a 10. Kupagyőzelmére hajtó Újpest volt. A csapatok nem bírták egymással a rendes játékidőben, majd a hosszabbításban sem. Végül tizenegyesek döntöttek.

26 forduló során 26-26 óra tiszta játékidő alatt egyetlen gól döntött a Győri AUDI ETO javára a Ferencvárossal szemben a női kézilabda bajnoki címről. Most idézzük fel az utolsó forduló drámáját.   

18 év után nyert bajnokságot a Ferencváros férfi vízilabdacsapata, amely a döntő ötödik mérkőzésén, 8-7-re verte a címvédő és Bajnokok Ligája-győztes Szolnok együttesét. A zöld-fehérek már 2-0-ra vezettek a döntő párharcban, a Szolnok viszont egyenlített, így az utolsó percekig nyitott volt a bajnoki cím sorsa. 

Idén már 8 csapat részvételével rendezték meg a Puskás-Suzuki kupát Felcsúton, ahol ismét bombaerős mezőny gyűlt össze. Az u17-es labdarúgótornán olyan együttesek utánpótláscsapatai szerepeltek, mint a Bayern München, a Real Madrid, vagy a brazil Flamengo. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ