Cropped landscape
Sport
Magazin ajánló: Hosszabítás (17:30)
2018-05-2115:11
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban.
A férfi kézilabdázóknál a magyar bajnoki cím volt a tét. Két BL-résztvevőnk első meccsét a Szeged négy góllal megnyerte a Veszprém ellen, innen kezdte a két csapat a veszprémi visszavágót.
 
Szegedre figyelt a kajak-kenu világ. A hétvégi világkupa-versenyen legjobbjaink számára nem pusztán az éremszerzés volt a cél, hanem az év világversenyei előtt sem volt mindegy, ki milyen formát mutat.
 
Trónfosztás a férfi vízilabdázóknál. 2014 óta először fordult elő, hogy nem a Szolnok lett az aranyérmes - hanem a Ferencváros, amely 19 év elteltével jutott fel ismét a csúcsra.
 
A BOK-csarnokban a kick-box budapesti világkupáját rendezték a hétvégén. Ahogyan azt eleve reméltük: számos nagy magyar sikerrel.

A Red Bull Ringen bármi megtörténhet. A forma autósok mezőnyének is kijutott az égi áldásból a Közép-Európai Zóna bajnokság második hétvégéjén. Magyar János címvédőként vágott neki az osztrák felvonásnak.
 
A Hosszabbítás 17:30-tól az Echo TV műsorán.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ