Cropped landscape
Sport
Simeone nélkül az Atlético
2018-05-1613:20
Ma este Lyonra figyel a futballvilág, a második számú európai kupasorozat fináléjában, az Európa-ligában az Atlético Madrid az Olympique Marseille-jel találkozik. A spanyolok kettő, a franciák 25 év után nyernének újra kontinentális trófeát. A madridiak a meccsen nem számíthatnak vezetőedzőjük, Diego Simeone segítségére. 
A spanyolok nyolc éven belül az ötödik, összességében a kilencedik európai kupadöntőjükre készülnek. Feladatukat azonban nehezíti, hogy vezetőedzőjük Diego, Simeone eltiltás miatt nem ülhet a kispadon.
 
„Újabb döntő vár ránk. Érzelmes pillanatok ezek számomra, hiszen ismét fontos győzelmet érhetünk el. Tudjuk, hogy az ellenfelünk nagyon motivált, hiszen remek eredményeket értek el a francia bajnokságban. Úgy gondolom, remek döntőt fogunk játszani!” 
- értékelt Simeone.
 
A Marseille trénere, Rudi Garcia azt mondta, nem ők számítanak az esélyesebbnek.
 
„Az Atlético tapasztaltabb! A döntő csak egy mérkőzésből áll, ha pedig egy meccsen múlik minden, akkor bármi lehetséges”
- mondta a franciák vezetőedzője.
 
Érdekesség, hogy a Marseille 15 spanyol csapat elleni kupamérkőzéséből mindössze négyet nyert meg, igaz, ebből kettőt éppen a mostani idény nyolcaddöntőjében, amikor oda-vissza verte a Bilbaót.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ