Cropped landscape
Sport
Hosszabbítás 05.07. - teljes adás
2018-05-0712:31
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban.
Az öttusázók idei harmadik világkupa állomását hagyományosan Kecskeméten rendezték. A korábbi két vk-ról érmekkel tértek haza a magyar sportolók. A világbajnoki szintű mezőnyben három női és öt férfi öttusázónkért szoríthattunk a hétvégi döntőkben.
 
A Szekszárd női kosárlabdacsapatának a Magyar Kupában már egyszer sikerült megtréfálnia a Sopron Basket csapatát. Mivel azonban a bajnoki döntőben a címvédő az első két mérkőzést megnyerte, a Szekszárdnak a harmadik találkozón az életben maradásért kellett küzdenie és hogy ezzel megakadályozza a soproniak söprését.
 
Az eddig veretlen Ferencváros bajnoki döntőnek is beillő mérkőzést játszott a Győr otthonában a női kézilabda-bajnokság hétközi fordulójában. A fővárosiak esetleges pontszerzésükkel bebiztosíthatták volna az első helyüket a tabellán, míg a Győr szeretett volna visszavágni az ősszel elszenvedett kétgólos vereségért.
 
Miután múlt héten az MTK megverte 1-0-ra a Gyirmót csapatát, matematikailag is eldőlt, hogy az NB I-ben kezdi a következő idényt a fővárosi csapat. Feczkó Tamás vezetőedző így két szezon alatt két együttest is feljuttatott az élvonalba.
 
Immár hatodik alkalommal rendezték meg május 1-jén Budapest belvárosában a Nagy Futamot. A motorsport majális alkalmával a kilátogató tömeg egészen közelről láthatta a magyar autóversenyzők parádéját, valamint az idei rendezvény sztárvendégét, Max Verstappent, miközben a főváros utcáin száguld autójával.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ