Cropped landscape
Sport
A döntő kapujában a Real Madrid
2018-04-3020:36
A Real Madrid 2-1-es előnyről fogadja a Bayern Münchent a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének keddi visszavágóján. Zinedine Zidane, a spanyol csapat vezetőedzője az egygólos előny ellenére is támadólag szeretne fellépni a németek ellen.
Győzelemmel hangolt a Real Madrid a Bayern München elleni elődöntő visszavágójára, miután a hétvégén legyűrte a Leganest. A német és a spanyol csapat az előző idényben a negyeddöntőben találkozott. A Real akkor is 2-1-re nyert a müncheniek otthonában, a visszavágón viszont csak hosszabbítás után jutott tovább. Zinedine Zidane ezért a keddi mérkőzésen csak a győzelmet tartja elfogadhatónak.
 
„Az a legfontosabb, hogy semmi másra ne gondoljunk, csak hogy megnyerjük a mérkőzést. Ki kell állnunk, és megpróbálnunk egy gyors gólt szerezni”
 - jelentette ki Zinedine Zidane, a Real edzője.
 
A meccset a török Cüneyt Cakir vezeti, ami jó előjel lehet a spanyol együttes számára, ugyanis eddig hatszor fújt a kieséses szakaszban a Realnak, és mind a hatszor a madridi gárda jutott tovább. A mérkőzés kedden 20:45-kor kezdődik a Santiago Bernabéuban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ