Cropped landscape
Sport
Hosszabbítás – 04.23. teljes adás
2018-04-2314:12
Amit az elmúlt hét eseményeiről tudni érdemes. Gólok, pontok és másodpercek, sikerek és kudarcok, sztárok és sztorik a Hosszabbításban.
Ötödször játszott magyar női kosárlabdacsapat az Euroliga négyes döntőjében, de először sikerült bejutnia a fináléba. Ráadásul hazai pályán, hiszen a Sopron odahaza játszhatta a Final Fourt, és csodálatos élménnyel ajándékozta meg szurkolóit.

A vízilabdázók sem pihentek a héten, a Ferencváros például címvédőként csak szűk, egygólos előnyből kezdte Olaszországban a Banco Busto elleni visszavágót a második számú európai kupasorozat, az Eurokupa döntőjében. Aztán a második meccs egészen sima Fradi-győzelmet hozott.

Az UVSE a női Euroligában szállt vízbe az oroszországi Kirisiben a minél fényesebb érmekért. Aztán a spanyol Sabadell elleni elődöntő alaposan keresztül húzta Gangl Edináék számításait...

Még egy magyar vonatkozású Final Four jutott a hétvégére, a futsalosoké. A Győri Rába ETO magyar bajnokcsapatától már az is bravúr volt, hogy bejutott az UEFA Futsal-kupa zaragozai négyes döntőjébe, ahol esélytelenként lépett pályára a három ibériai nagyágyú mellett.

Szombaton és vasárnap rendezték meg az öttusázók országos bajnokságát. Mivel közeleg a kecskeméti Világkupa, és a nyáron Székesfehérvár ad otthont a sportág Európa-bajnokságának is, mindkét nem versenye kiélezett csatát ígért a bajnoki címért.

A héten Budapest a tenisz egyik fővárosa is, hiszen ATP-tornát rendeznek a Kopaszi-gáton. Kedvcsinálónak két egykori világklasszis, a wimbledoni győztes német Michael Stich és a világbajnok spanyol Alex Corretja ragadott ütőt a centerpálya salakján.

Hosszabbítás minden hétfőn 17:30-kor az Echo TV műsorán.

A teljes adás:
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ