Cropped landscape
Sport
Olümposz (04.22 teljes adás)
2018-04-2210:43
Miben változtatott Márton Anna? Mik a céljai az olimpiai bajnokok társaságának és hogyan készül az Európa-bajnokságra Csernoviczki Éva? Az Olümposz ezen a héten is több kérdésre választ ad.
- Kochan Kriszitina.
A Balzsay Károly által vezetett Olümposz első vendége Márton Anna, aki igaz még csak 23 éves, felnőtt Európa- és világbajnoki érme is van már. 2017-ben azonban valami megváltozott. A szezon közbeni versenyeken rendre jól szerepelt az MTK kardvívója, ám a két világverseny mégsem sikerült. Több változtatás után Universiade arannyal tért vissza. A következő nagy álom az idei Európa-, majd a világbajnokság. 
A következő nagy álom az idei Európa-, majd a világbajnokság.
Nem csak Márton Anna változtatott. Csernoviczki Éva az elmúlt 10 évben minden kontinensviadalon szerzett érmet. Nem volt ez másként tavaly sem. Aztán következett a világbajnokság, ráadásul Budapesten, hazai közönség előtt. Hiába volt a tatabányai versenyző maximálisan felkészülve az év fő eseményére, nem sikerült a vb. Évi összeszedte magát, az edzés rendszerén alapokban változtatott és tovább folytatja a 2018-as szezont és élete negyedik olimpiai ciklusát.
 
Végül, de nem utolsósorban Risztov Éva újabb nagy fába vágta a fejszéjét. Olimpiai bajnok úszónkat választotta az Olimpiai Bajnokok Testülete elnöknek. Az új szervezet szeretné segíteni a jelenkor úszóit. Éva vezetésével több tanácsot és ajánlatot is tesznek a Magyar Úszó Szövetség számára.
Risztov Éva vezetésével több tanácsot és ajánlatot is tesznek a Magyar Úszó Szövetség számára
Kardvívás, cselgáncs vagy éppen úszás? Szokásainkhoz híven Balzsay Károllyal az Olümposz című műsorban ezen a héten is több érdekességet tudhatunk meg.

Teljes adás:
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ