Cropped landscape
Sport
Otthon kapott ki a Veszprém
2018-03-1020:18
A MOL-Pick Szeged 32-31-re győzött a Telekom Veszprém otthonában a férfi kézilabda NB I szombati rangadóján. 
A Szeged hamar három gólos előnybe került a Veszprém Arénában. A 13. percben pedig már négy góllal, 9-5-re vezetett a vendég együttes. A hazaiak ezt követően felzárkóztak, sőt, a félidő utolsó másodperceiben Lékai Máté góljával 17-15-ös hazai előnnyel fordultak a csapatok.
 
Bár a Szeged egyenlített 18-18-nál az Építők ismét meglépett hárommal és a 36. percben már 21-18 állt az eredményjelzőn. A mérkőzés hajrájához közeledve fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a Veszprémnél volt az előny. Utoljára 30-29-nél. Az utolsó öt percben ugyanis fordított a Szeged és 32-31-re megnyerte a találkozót a 10 gólig jutó Bodó Richárd találatával.
 
Bodó Richárd, a győztes szegediek játékosa, maradandó élményt szerzett:

„Nyilván a Veszprém Arénában tíz vagy tizenegy gólt dobni az külön élmény lesz majd számomra egy tíz év múlva, amikor mesélem a gyerekeknek. De nagyon boldog vagyok, hogy nyertünk, ez volt a legfontosabb, mert ugye olyan pontokat hullajtottunk ősszel, amik nagyon hiányoznak nekünk."
 A Szeged 15 év után nyert ismét Veszprémben rendes játékidőben, míg a bakonyiak első vereségüket szenvedték el a bajnokságban.


A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ