Cropped landscape
Sport
Fejlesztések a magyar sportban
2018-03-0612:49
Új létesítmények és további fejlesztések várhatóak a magyar sportban a sikeres téli olimpia után. A jövőben olyan pályák épülhetnek, amelyeknek köszönhetően nemcsak a rövid pályás gyorskorcsolyázók szerepelhetnek a világ élvonalában. 
Alig érkezett haza a küldöttség minden idők legjobb téli olimpiai szereplése után, máris további fejlesztéseket tervez a téli sportokban a Magyar Olimpiai Bizottság. Elsősorban újabb létesítményeket építenének a mostohább helyzetben lévő sportágaknak. 
 
„Kinn már zajlottak beszélgetések egyébként arról, hogy mennyire szerencsés ebbe vagy abba a sportágba invesztálni egy másik helyett. Elnézve az extrém sípályát, ahol sokkal kisebb helyet elfoglaló létesítményen zajlanak az események, esetleg létre lehetne hozni, hiszen az is sokkal inkább való Magyarországra, minthogy mindjárt alpesi síben meg sífutásban gondolkozzunk" 
 - mondta tévénknek Vékássy Bálint a MOB főtitkára.
 
A magyar válogatott egy aranyéremmel és további négy pontszerző hellyel zárta a 23. téli olimpiai játékokat, amivel Magyarország eddigi legjobb eredményét érték el a sportolók. Az összes sikert a rövid pályás gyorskorcsolyázók szerezték. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ