Cropped landscape
Sport
Elbúcsúztatták a magyar paralimpikonokat
2018-03-0518:42
Útnak indult a magyar sportolói csapat Phjongcshangba, a pénteken kezdődő téli paralimpiára. Az Echo Tv stábja mindennap tudósít majd a helyszínről.
Vidáman és izgatottan várta az indulást a magyar csapat a téli paralimpiára. A sífutó Lőrincz Krisztina elsősorban élvezni és megélni szeretné a nagy eseményt.
 
„Ne a stressz és a nyomás uralkodjon el rajtad, hogy most minden áron meg kell felelni, helyette fontos, hogy ezt az élményt tényleg meg tudd élni... ez nem mindig egyszerű, viszont természetesen én is úgy vagyok vele, hogy szeretnék minél jobban teljesíteni és kihozni magamból a maximumot” 
 – nyilatkozta az Echo TV-nek Lőrincz Krisztina.
 
Mellette a vak síelő, Balogh Zsolt, valamint vezetője, Bocsi Bence indul a paralimpián. Szereplésükről az Echo Tv helyszíni riportere mindennap tudósít.

„Mindennap jelentkezünk a helyszínről, igyekszünk beszámolni a magyar parasportolók szerepléséről, készítünk velük interjút a versenyek előtt és után is, igyekszünk betekinteni a kulisszák mögé is, és ha pedig visszatértünk Phjongcshangból, akkor majd a kiegyenlítő című parasport magazinunkban is láthatnak a nézők egy hosszabb összeállítást is az eseményekről” 
 – mondta Perjési Tamás riporter.
 
A téli paralimpia pénteken kezdődik a hivatalos megnyitóval.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ