Cropped landscape
Sport
Botlott a Fradi
2018-03-0321:01
A pályaválasztó Diósgyőr 2-1-re legyőzte a listavezető Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga huszonegyedik fordulójának szombati játéknapján.
A Ferencváros már a 9. percben megszerezte a vezetést. Paintsil játszott össze Spirovskival, majd az üresen maradt Bödéhez került a labda, aki 10 méterről nem hibázott. A gól után a Diósgyőr mindent megtett az egyenlítésért. Először Ugrai távoli szabadrúgását Dibusz nagy bravúrral hárította majd a 23 percben Hasani kínálta meg Dibuszt, aki ujjheggyel szögletre tolta a labdát.
 
A fordulást követően Ugrai beadását  Brković  a kapu hosszú oldalába csúsztatta, megszerezve első gólját a DVTK színeiben. 3 perccel később aztán fordított is a hazai csapat a jobb oldalon érkező Vela passzolt Florent Hasani elé, aki jobbról közelről lőtt a hálóba. A gól után hiába próbált egyenlíteni a vendég együttes az eredmény nem változott: Diósgyőr-Ferencváros 2-1
 
További eredmények:
A hideg idő ellenére öt mérkőzést is megrendeztek a labdarúgó OTP Bank Ligában. Haladás-Vasas 3-0, Balmazújváros-Paks 0-0, Puskás Akadémia-Debrecen 0-0, Újpest-Mezőkövesd 2-3, míg a Honvéd-Videoton találkozót a pálya alkalmatlansága miatt elhalasztották.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ