Cropped landscape
Sport
Biztos lábakon áll a magyar Vízilabda
2018-03-0120:02
Két évvel meghosszabbította 4 éve indult partneri kapcsolatát a Magyar Vízilabda Szövetség és az egyik legnagyobb magyarországi energetikai cég. Az együttműködés a válogatottak és a magyar bajnokságok színvonalának köszönhető.
A magyar vízilabda sport nem csupán a szurkolók, hanem a támogatók körében is népszerű. Ennek ellenére a hazai szövetség elnöke szerint nemzetközi szinten van még fejlődési lehetőség a sportágban.
 
„A játékvezetés mindig vitatott, és abba az irányba kellene elmozdulni a játékvezetés szabályzatának, magának a FINA szabályzatnak, hogy érthetőbbé váljon az átlagember számára is” 
 - mondta Kemény Dénes, a vízilabda szövetség elnöke.
 
Vámos Márton, a Ferencváros és a válogatott kiváló vízilabdázója örülne, ha nem csak a nemzeti együttes meccsein telne meg a lelátó, hanem a bajnokságban is többen látogatnának a mérkőzésekre.
 
„Mindig lehet fejlődni, de én úgy gondolom, hogy klubszinten lehet sokat fejlődni, mert azért vannak olyan meccseink, ahol 100-200 néző van. És azért ott van még másoknak is hely”
 A női és a férfi válogatottra is három fronton vár erőpróba ebben az évben.  Az Európa-bajnokságon és az Európa kupában már biztosan, de jó eséllyel a Világliga Szuperdöntőjében is szurkolhatunk legjobbjainknak.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ