Cover
Sport
Rangadót nyert a Győr a BL-ben
2018-02-2623:42
Hazai pályán nyert a Győr 28-24-re a Bukarest ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének negyedik fordulójában. A magyar csapat győzelmével átvette a vezetést csoportjában.
Negyedórát követően még döntetlenre állt a Győr a Bukarest ellen, ezután viszont kezébe vette az irányítást a magyar csapat. Stine Bredal Oftedal és Puhalák Szidónia találataival már 3 gólos volt a győri előny. Az első játékrész végére felzárkózott a román együttes, de Ambros Martin csapata így is 13-11-es vezetéssel vonulhatott szünetre.

A második félidő Görbicz Anita góljaival kezdődött. A 34 éves irányító háromszor is mattolta az ellenfél kapuját, ezzel már 16-11 volt az állás. A Bukarest hiába próbálkozott, a 38. percben már 6 gólos volt az előny, miután Tomori is betalált. A vendégek nyolc perccel a vége előtt Jacobsen révén feljöttek 25-22-re de ez is kevés volt.  Görbicz végül 10 találatig jutott, a Győr pedig 28-24-re nyert, ezzel megelőzte a Bukarestet és átvette a vezetést középdöntős csoportjában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ