Cropped landscape
Sport
Egyhangú pontozással nyert Szellő Erdei legyőzője ellen
2018-02-1711:28
Egyhangú pontozással győzött Szellő Imre a Felix Promotion szezonnyitó profi ökölvívó gáláján. A WBO interkontinentális cirkálósúlyú bajnoka azt a Gyenisz Gracsovot győzte le, aki 2013-ban elvette Erdei Zsolt veretlenségét.
Bár Szellő Imre csütörtökön még lázas volt és a kórházat is megjárta, mégis egyhangú pontozással nyert huszadik profi mérkőzésén. Szellő 10 menetben győzte le azt az orosz Gyenisz Gracsovot, aki 2013-ban egy vitatott mérkőzésen múlta felül Erdei Zsoltot.
A mérkőzést követően így értékelt riporterünknek a győztes Szellő:
 
„Nagyon nehéz, az elején azt hittem, jóval egyszerűbb lesz és nagyon sok fórumon olvastam, hogy fogatlan oroszlánt minek hoznak ide, nincsen benne akarat. Biztos csak a pénzért vállalta el. És tényleg azt hittem, hogy az első két meneteben eltalálom egy-egy kemény ütéssel és be fogja húzni a kéziféket. Nem, stratégiát váltott, türelmesebb lett" 
 A gálán a középsúlyú Bacskai Balázs is nyert. Az amatőr-Európa-bajnok Bacskai kiütéssel verte tanzániai ellenfelét, Meshack Mwankemwát, és ezzel megszerezte ötödik győzelmét a profik táborában. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ