Cover
Sport
Olümposz - Az év legjobbjaitól Dél-Koreáig
2018-01-1416:26
2018 első Olümposzában a magyar sportélet színe javával találkozhat.
Baji Balázs, Hosszú Katinka, Shane Tusup, a Győri Audi ETO KC és a magyar Davis Kupa válogatott. A 2017-es év sportolója címért hatvanadik alkalommal is szoros volt a csata. Az Olümposzban láthatják, hogyan értékeltek a nyertesek a díj átvétele után.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd / Shane Tusup, Hosszú Katinka férje és edzője az év edzője díjjal az M4 Sport - Év sportolója gálán
Már csak 25 nap és kezdetét veszi a 23. téli olimpiai játékok. A Pjongcsang-i eseményen előreláthatóan 16 magyar vehet részt. A rémhírekkel ellentétben a sportolók biztonságban lesznek. A szervezők mindent megtesznek, hogy ne történjen semmi negatív a résztvevőkkel. A körülményekről Fábián László, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója ad egy rövid körképet.
Végül, de nem utolsó sorban kicsit a színfalak mögé tekintünk a magyar ökölvívó válogatott segítségével. Az évet az immáron szokásosnak mondható teljesítménydiagnosztikai tesztekkel kezdték a fiúk. Hogy mit is kellett csinálniuk és mit is jelent pontosan ez a szakkifejezés arra a mai Olümposzban választ kaphatnak.
Az Olümposz legújabb adása EZEN A LINKEN ÚJRANÉZHETŐ.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ