Cover
Sport
Magazinajánló: Hosszabbítás
2018-01-0814:57
A megújuló ECHO Televízió heti sportösszefoglalójában, a hétfői Hosszabbításban a következő témákkal várjuk nézőinket.
Csütörtökön utazik Horvátországba, és szombaton a dánok ellen kezdi meg szereplését az Európa-bajnokságon a férfi kézilabda-válogatott. Ljubomir Vranjes megfiatalított kerettel vág neki a kontinensviadalnak.
 
Skaliczki László kapitányként vezényelte olimpiai elődöntőben a magyar férfi kézilabda- válogattat, legutóbb a békéscsabai női csapat mellett dolgozott, január elsejétől azonban visszatért az erősebbik nemhez, és a Vác együttesét irányítja.
 

Szellő Imre számára vízválasztó lehet a 2018-as esztendő. A Felix Promotion interkontinentális bajnok cirkálósúlyú ökölvívója akár profi pályafutása első világbajnoki címmeccséig is eljuthat az idén.
 

Kevesebb mint egy hónap múlva Phjongcshangban fellobban az olimpiai láng. A téli olimpia magyar indulói között biztosan lesz női műkorcsolyázó, már csak az a kérdés, hogy kicsoda.
 
A hétvégén Százhalombattán válogatóztak sportlövőink a légfegyveres Európa-bajnokságra. A női puskásokra és pisztolyosokra 2018-tól nehezebb feladatokat ró a nemzetközi szövetség, hiszen mostantól ugyanakkora penzumot lőnek a versenyeiken, mint a férfiak.

 Hosszabbítás, az ECHO TV heti sportösszefoglalója hétfőnként 17:30-kor.

A Hosszabbítás magazin adásai EZEN A LINKEN VISSZANÉZHETŐEK.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ