Cover
Sport
Az év első Hosszabbításban visszatekintettünk az előző esztendő emlékezetes eseményeire.
2018-01-0117:26
Májusban Budapesten jutott Európa csúcsára a Győri Audi ETO női kézilabda és a Szolnoki Dózsa férfi vízilabda csapata is. 
Hazánk adott otthont a 2017-es vizes világbajnokságnak, amely rendezése hatalmas szakmai  elismerést váltott ki világszerte, most nézzük újra a Duna aréna magyar  hőseit.
 
 Férfi vízilabdázóinktól minden versenyen az érem az elvárás, nem volt ez máskép tavaly nyáron sem. Nos a Marcz Tamás által vezetett válogatott a végsőkig harcban volt az aranyéremért.
 
 Baji Balázs történelmet írt Londonban, hiszen futószámban először nyert érmet Magyarországnak atlétikai világbajnokságon.
 
 Kajak-kenusaink hagyományosan sikeresen szerepelnek minden világversenyen. A csehországi világbajnokságon fiatal átalakuló csapattal sem vallottak szégyent.
 
 Szűk másfél hónap és kezdődik a pjongcsangi  téli olimpia, és milyen jó ezt kimondani magyar éremesélyekkel. Rövid pályás gyorskorcsolyázóink élvonalba robbanását mi sem bizonyítja jobban, hogy Budapest olimpiai kvalifikációs Világkupa futamnak adhatott otthont.
 
 Szerencsés találkozások rovatunkban Bernek Péter rövid pályásúszó Európa-bajnokunk beszél Fortunával szövődő kapcsolatáról.
 
A Hosszabbítás 2018 január elsejei adása ITT VISSZANÉZHETŐ.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ