Cover
Sport
Nyert a Phoenix és a Dallas
2017-12-2715:11
Karácsony másnapján sem pihentek az észak-amerikai profi kosárlabda liga csapatai. A Memphis a Phoenix vendégeként játszott egy végletekig kiélezett mérkőzést, míg a Toronto a sereghajtó Dallashoz látogatott.
Nagy izgalmakat hozott a fehér mezben játszó Phoenix Suns és a Memphis Grizzlies mérkőzése. Az utolsó negyedben a hazaiaknál Devin Booker, míg a vendégeknél Tyreke Evans szállította a pontokat. A végjátékban aztán Jarrel Martin 1 másodperccel a vége előtt egyenlített, miután csapattársa kihagyott ziccerét visszazsákolta a gyűrűbe. Nem örülhettek azonban sokáig a vendégek, ugyanis hat tized még maradt a meccsből és ez Tyson Chandlernek pont elég volt. A Suns centere egy oldalbedobást követően továbbított a gyűrűbe, ezzel megszerezve a győzelmet csapatának. A vége 99-97 a Phoenixnek.
 
Elvesztette hat mérkőzéses győzelmi sorozatát a Toronto Raptors. A kanadai együttes idegenben kapott ki a sereghajtó Dallas Maverickstől. A fehér mezben játszó Dallas végig uralta a találkozót és 98-93-ra nyert. A Mavs legjobb dobója J. J. Barea volt 20 ponttal.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ