Cover
Sport
Rangadót nyert a Bayern
2017-12-2115:46
Rangadót rendeztek a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjében, ahol a Bayern München fogadta a Borussia Dortmundot. A találkozót végül a müncheniek nyerték 1 góllal, így ők jutottak a legjobb 8 közé.
Teltház fogadta a pirosban játszó hazai Bayern Münchent és a sárga-feketében pályára lépő Borussia Dortmundot az Allianz Arénában. A mérkőzés első góljára a 12. percig kellett várni, amikor James Rodriguez szabadrúgását előbb Süle a keresztlécre fejelte, majd a kipattanót Jérôme Boateng a hosszúba bólintotta. 
 
Az első félidő vége előtt 5 perccel aztán megduplázta előnyét a Bayern. Müller kényszerítőzött Robert Lewandowskival, majd a német csatár egy labdaátvétel után a kapuba emelt Roman Bürki kezei fölött. A második játékrészben rákapcsolt a vendég Dortmund, ennek az eredménye a 76. percben meg is lett, ugyanis Shinji Kagawa beadását az ukrán Andrij Mikolajovics Jarmolenko fejelte a hálóba. Hiába szépített azonban Peter Stoger együttese, az eredmény már nem változott. A Bayern 2-1-es sikerével bejutott a Német Kupa negyeddöntőjébe.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ