Cover
Sport
Három sorozatban három bajnoki cím
2017-12-1919:44
Magyar János a 2017-es szezonban az FIA Közép-európai Zóna Bajnokság mellett az ESET kupát és a magyar bajnoki címet is megszerezte. A forma autós bajnok legjobb eredményét érte el idén. 
Magyar János 2017-ben mindent vitt. Az FIA által elismert Közép-Európai Zónabajnoki kupát már át is vehette. A gálán a Nemzetközi Automobil Szövetség elnökével, Jean Todt-tal is találkozott és beszéltek is egymással. Jani számára nem volt könnyű a szezon, de az eredmény mindenért kárpótolja.
Nagyon jó érzés volt, emellett tudtuk is, hogy ez egy nagyon kemény év volt, hiszen kemény ellenfelek voltak. Megküzdöttünk velük, és gyakorlatilag ez az eddigi legfényesebb trófeánk, ez a közép-európai zónabajnoki cím. 
– összegzett az idei bajnok.

2017-ben 14 versenyen állt rajthoz. A magyarországi futamok mellett nemzetközi pályán is bizonyíthatott, amelyek közül van kedvenc is. 
Magyar János
Kettőt emelnék ki. A Red Bull Ringet és a Slovakiaringet. Mind a kettőn jól szerepeltünk. A Red Bull Ringen tanultam a legtöbbet, hiszen ott nagyon sokan voltak, és végig adok-kapok volt. Gyakorlatilag nem volt olyan kör, ahol ne meccseltem volna egy versenytárs ellen se. A Slovakiaring ott meg vittünk mindent. Gyakorlatilag legjobb köridő, pole pozíció, futamgyőzelem. Az nagyon jó hétvége volt.
FIA Közép-Európai Zóna Bajnokság, Eset-kupa és magyar gyorsasági bajnokság. Magyar János 3 sorozatban 3 bajnoki címet szerzett a 2017-es szezonban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ