Cover
Sport
Artner Tamás az új ZTE edző
2017-12-1915:59
Artner Tamás lett a zalaegerszegi labdarúgók új vezetőedzője. Az NB II-es klubot szakmai igazgatóként a korábban Vácon dolgozó Horváth Károly irányítja.
Horváth Károlyt a Vác csapatától csábították el, aki úgy véli: szenvedély nélkül nem lehet a labdarúgással foglalkozni. Mint mondja, hatalmas a feladat, de minden feltétel adott a jó futballhoz Zalaegerszegen. Első lépésként kijelölte az új edzőt.
A játékosok kiválasztása lesz a következő feladat, ez már sokkal nehezebb, a téli átigazolási időszak az nem olyan, hogy annyi szabad játékos mozogjon, mint a nyáron.
Artner Tamás szerint a ZTE trénerének lenni megtiszteltetés, de nagy felelősség is. Legfontosabbnak a csapatmunkát tartja.
Nagyjából azzal a stábbal fogunk dolgozni, ami volt, de ez majd eldől, hogy ők egyáltalán részt tudnak-e ebben venni. Felmérjük a csapat szerkezetét, erejét. Kik azok a játékosok, akik arra a feladatra alkalmasak, amit mi el szeretnénk érni.
A szakmai vezetők egyetértenek abban, hogy az infrastruktúra és a feltételrendszer kiváló a zalai megyeszékhelyen. A felkészülési- és edzéstervet már összeállították. Eszerint egy héthetes intenzív programot kezd el a stáb január 8-án.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ