Cover
Sport
110. születésnapját ünnepli a Magyar Úszó Szövetség
2017-12-1921:58
Az ebből az alkalomból rendezett gálavacsorán a Hírességek Csarnokának új tagjait és az esztendő legjobbjait is köszöntötték. 
Verrasztó Evelyn 6 év után szerzett ismét érmet rövidpályás Európa-bajnokságon. A 200 méter vegyesen ezüstérmes úszó önmagát is meglepte ezzel az éremmel. 
Az országos bajnokság annyira jól sikerült, hogy úgy döntöttem, részt veszek az Európa-bajnokságon. Láttam a nevezési listát a verseny előtt és úgy gondoltam, hogy van esélyem arra, hogy érmet nyerjek 200 vegyesen, úgyhogy próbáltam mindenképpen erre a számra koncentrálni.
- mondta az ECHO TV-nek Verrasztó Evelyn.
 
Bár Cseh László ezúttal érem nélkül maradt egy világversenyen, már előre tekint és tudja, hogy miben kell fejlődnie a jövőben. 
Egész évben a határon táncoltunk, hogy mennyire sikerül az edzéseket elvégezni. Sajnos év végére elfogyott ez a lendület, sok kritikus edzés nem sikerült annyira jól, ahogy kellett volna. Ezt most már utólag átlátom és teljesen felismerem, nem elég a pihenés meg a formába hozás... Úgyhogy nagyon remélem, hogy ezt jövőre sikerül kiküszöbölni és 10 edzésből 9,9-et sikerül majd jól megcsinálni.
- nyilatkozta televíziónknak Cseh László. 
 
Az úszók számára jövőre az év főversenye a glasgowi Európa-bajnokság lesz. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ