Cover
Sport
Az ECHO TV heti sportösszefoglalója - hétfő, 17:30
2017-12-1816:12
Szerdától vasárnapig a rövid pályás Európa-bajnoksággal zárták amúgy is rendkívül sűrű évüket az úszók. Természetesen a koppenhágai versenyen sem maradtunk magyar érmek nélkül, aranyból például nyolc jutott Magyarországnak. 
Az elmúlt évtizedek leggyengébb szereplésével zárta a németországi világbajnokságot a női kézilabda-válogatott. Kim Rasmussen együttese a 14. helyen végzett, és már a torna felénél hazaérkezett.
 
 Az esztendő utolsó nagy magyarországi profi ökölvívógáláját rendezték meg péntek este Székesfehérváron. Rácz Félix istállója 2017-ben is tartalmas évet zárt, a menedzser és öklözői már 2018-as terveikről is beszéltek.
 
A FIFA az idén az Egyesült arab Emírségekben rendezte meg a földrészek legjobb labdarúgó-klubcsapatai számára kiírt klub-világbajnokságot. Ahogyan azt megszokhattuk, a döntőt ismét Európa és Dél-Amerika legjobbja vívta.
 
Világbajnokságot nem lehet véletlenül nyerni, ugyanakkor, mint az élet más területein, a sportban sem árt egy kis szerencse. A Hosszabbításban is hétről hétre a magyar sport kiválóságai beszélnek Fortunához fűződő viszonyukról, ezúttal a kötöttfogású birkózás állócsillaga, Kiss Balázs.
 
A következő adásban az év labdarúgó-eseményeinek összefoglalóit láthatják. 
Adás hétfőnként: 17:30
Ismétlés keddenként: 14:30
 
Következő adás: 12.25. 17:30
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ