Cover
Sport
Nyögvenyelős Bayern győzelem
2017-12-1715:41
Az éllovas Bayern München nehézkesen nyert a Stuttgart ellen a német labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában, míg Szalai Ádám csapata a Hoffenheim előnyből veszített a Borussia Dortmund ellen. 
A Bayern München nem találta a rést a stuttgarti védelmen a német labdarúgó bajnokság 17. fordulójában. Egészen a 79. percig tartotta magát az újonc, amikor Thomas Müller ballábas lövése landolt a rövidben. A 93. percben óriási egyenlítési lehetőség adódott a Stuttgart előtt. Süle szabálytalansága után a játékvezető videobíró segítségével büntetőt ítélt, Akolo lövését azonban védte Ulreich. Győzelmével a Bayern előnye 11 pontra nőtt a második helyezett Schalke-val szemben.
Az új vezetőedző Peter Stöger irányításával első mérkőzését játszotta hazai pályán a Borussia Dortmund, amely 21. percben hátrányba került a Hoffeinheimmel szemben. Szép támadás végén Uth lőtt a hálóba. A 63. percben egyenlített a Dortmund. Kagawa-val szemben szabálytalankodtak a 16-oson belül, a megítélt büntetőt Aubameyang értékesítette. Szalai Ádám 6 percre rá beállít, de a vendégeken ő sem segíthetett. A 89.percben Kagawa átadását Pulisic remek mozdulattal továbbította a kapuba. 2-1-re nyert a Dortmund és átmenetileg feljött a harmadik helyre a tabellán.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ