Cover
Sport
Cristiano Ronaldo gólja döntött
2017-12-1715:21
A Real Madrid nyerte a labdarúgó-klubvilágbajnokságot, miután a döntőben legyőzte a brazil Gremiot. A spanyol klub ezzel megvédte címét!
A Real Madrid a brazil Gremioval küzdött meg a klubvilágbajnoki címért az Egyesült Arab Emírségekben. A spanyoloké volt az első lehetőség, Carvajal távoli próbálkozását blokkolták a védők. Cristiano Ronaldoék végigrohamozták az első félidőt, de egyszer sem tudtak a kapuba találni. 
 
A második játékrész 8. percében tört meg a gólcsend. Ronaldo végezhetett el szabadrúgást, és a sorfal közt utat talált a labda a jobb alsó sarokba. A portugál klasszis hetedik találatát szerezte a sorozatban, amellyel rekorder. 
 
A 65. percben a torna, és a mérkőzés legjobbja Luka Modric növelhette volna a Real előnyét, de 29 méterről leadott lövése után a kapufára tolta a labdát Grohe. A 83. percben Gareth Bale nyesését is védte a brazil kapus, így több gól már nem született. 
 
A Real Madrid győzelmével az első csapat, amely a Bajnokok-Ligája után, a klubvilágbajnokságon is meg tudta védeni címét.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ