Cover
Sport
Az év legjobb atlétáit díjazták a Groupama Arénában
2017-12-1521:35
Baji Balázs és Márton Anita az év atlétája Magyarországon. Két világbajnoki érmesünk természetesen tarolt a sportág hazai évzáró ünnepségén.
Baji Balázs másodszor, Márton Anita negyedszer lett az év atlétája. Baji a londoni világbajnokságon élete legnagyobb sikerét érte el 110 gáton szerzett bronzérmével. 
Elképesztően sikeres év áll mögöttem, és nagyon intenzív is volt ez az esztendő, ami számos sikert vonultatott fel. A vb bronz mellett említhetem az Universiade-győzelmet is. Úgyhogy maradéktalanul elégedett vagyok és egyáltalán nem gondolom, hogy bármi is bennmaradt volna ebben az évben.
- mondta az Echo TV-nek Baji Balázs. Márton Anita olimpiai harmadik helye után ezúttal világbajnoki ezüstéremmel igazolta klasszisát. 
Szerettem volna a fedett pályás Európa-bajnoki címemet megvédeni, illetve a szabadtéri világbajnokságon dobogóra kerülni. Mindkettő sikerült. Pici hiányérzetem talán az, hogy nem sikerült az országos csúcsomat megjavítani.
- mondta az Echo TV-nek Márton Anita. 
 
Az idén 120 éves Magyar Atlétikai Szövetség díjátadó gáláján a korábbi nagy bajnokok, példaképek, élő legendák is megjelentek, valamint Svein Arne Hansen, az Európai Atlétikai Szövetség elnöke is tiszteletét tette. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ