Sport
Zugló legjobbjait díjazták
2017-12-1418:25
Jó sportoló, jó tanuló és az év legjobbjai. A legjobb zuglói sportolókat díjazták egy karácsonyi műsor keretein belül. Az év sportolója a világbajnoki ezüstérmes öttusázó, Földházi Zsófia lett.

Egyéniben ezüst-, csapatban pedig aranyéremmel zárta Földházi Zsófia az öttusa-világbajnokságot. Ezzel az eredménnyel a kerület legjobbja lett.

Különleges, mert az, hogy kiemeltek – aminek nagyon örülök –, azt is jelenti, hogy egy ezüstérem is egy ekkora érdemmel jár. Most tudom szerintem igazán feldolgozni, megérteni ezt az egészet. Hogy a vb-bronz is igazán nagy eredmény.
 – nyilatkozta Földházi Zsófia az Echo TV-nek.

Kiss Balázs35 évesen a kontinensviadalon és a világbajnokságon is dobogóra állhatott.

Jó ismerősöm mondta, hogy ’Baluka, hát ilyen idősen ebben a sportágban ilyen eredményeket nem illik már hozni’, úgyhogy hát illik vagy nem illik, de egy a lényeg, hogy két éremmel, pontosabban két bronzéremmel lettem gazdagabb ebben az évben. Úgyhogy eszméletlen boldog vagyok és azt mondhatom, hogy a legjobb évemet zártam.
Péni István sportlövő, zuglói lakosként szintén a díjazottak között volt.

Az Újpestnek a sportlövő létesítménye is Zuglóban van, ráadásul még zuglói kötődésű is vagyok családomat illetően, mert itt lakom, úgyhogy egy nagyon boldog és nagyon jó társaság gyűlik itt össze.
A zuglói díjátadón a 2017-es évben nyújtott teljesítményük alapján több, mint 50 KSI-, MTK- és BVSC-sportoló vehette át a díjakat.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ