Cover
Sport
Együtt a múlt nagyjai
2017-12-1316:38
Idén is összegyűltek a korábbi magyar válogatott labdarúgók, hogy együtt nosztalgiázzanak. 
A Jakab János által szervezett, évről évre megvalósuló esemény fő támogatója Orbán Viktor miniszterelnök. Azt pedig, hogy a kormánynak valóban fontos a múlt, jól bizonyítja, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter sok teendője között is időt szakított arra, hogy köszöntse az egybegyűlteket. 
Emlékszem arra, amikor a nagyapám könyvtárából a kezembe került egy olyan könyv, amely a magyar válogatott összes mérkőzéséről szóló tudósítást tartalmazta a kezdetektől a 70-es évek végéig, amikor is a könyvet kiadták. És ott az Önök nevei voltak. 
– árulta el Szijjártó Péter külügyminiszter az ünnepségen.

A sok név között szerepelhetett Göröcs Jánosé is, aki az 1960-as római olimpián bronzérmes volt a válogatottal, míg az 1972-es chilei vb-n ötödik helyezett lett.

Imádok itt lenni ennyi haver és ismerős között. Alig várom minden évben, hogy eljöjjön ez a nap. Sajnos vannak, akiknek az egészsége már nem a legjobb, de úgy örülünk, hogy ennyien itt lehetünk. Továbbá az is nagy öröm, hogy ennyire fontos ez a vezetőknek is, Schmitt Palitól kezdve, Lázáron át mindenkiig. Odafigyelnek hála Istennek még erre a korosztályra is. 
– nyilatkozta a Titi becenévre hallgató korábbi kiváló csatár az Echo Tv-nek.

Bár meghívó neki is jutott, de a múlt héten elhunyt idősebb Dárdai Pál sajnos már nem lehetett jelen az ünnepségen.

A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ