Cover
Sport
Rangadók a legjobb 16 között
2017-12-1117:00
Hétfőn délben Nyonban kisorsolták a labdarúgó-Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosításait. A 2018 februárjában kezdődő párharcok közül a legizgalmasabbnak a Chelsea-Barcelona, illetve a Real Madrid-Paris Saint Germain találkozók ígérkeznek. 
A legjobb 16 között azonos nemzetbeliek még nem kerülhettek össze, sem azonos csoportból érkező együttesek. A Real Madrid és a Barcelona sem volt szerencsés, előbbi a nyáron alaposan megerősödő Paris Saint-Germaint, míg a gránátvörös-kékek az angol Chelseat kapták.
Legegyszerűbb ellenfélt a Manchester City kapta, ugyanis a svájci Baselt ellen kell a továbbjutást kiharcolnia. A városi rivális, a Manchester United a spanyol Sevillával találkozik majd.
Pikáns összecsapásnak ígérkezik a Tottenham Hotspur és a Juventus mérkőzése is. A nyolcaddöntő első mérkőzéseit február közepén, a visszavágókat pedig március elején rendezik. 
Sorsoltak az Európa Ligában is! A Gulácsi Péterrel felálló Lipcse a Napolit kapta, míg Kleinheiser László csapata, az Asztana a Sporting Liszabonnal, Kádár Tamásék csapata, a Dinamo Kiev pedig az AEK Athénnal került össze.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ