Cover
Sport
Magazinajánló: Hosszabbítás
2017-12-1115:52
Az ECHO TV heti sportösszefoglalója - hétfő, 17:30
Több mint egy hete tart Németországban a női kézilabdázók világbajnoksága. Kim Rasmussen magyar válogatottja két vereséggel kezdte a tornát, ám a csoportból való továbbjutását végül így sem fenyegette veszély. Lipcsében a franciákkal játszottuk a negyeddöntőt, azaz elkezdődött a kieséses szakasz, és számunkra sajnos azonnal be is fejeződött.
A nyár derekán, július 15-én rajtolt el a labdarúgó OTP Bank Liga 2017-18-as idénye, amely szombatra el is jutott az idei utolsó, 19. fordulójáig. Nézzük, mi történt a mögöttünk lévő öt hónapban, előre bocsátva, hogy a bajnoki címért és a bennmaradásért egyaránt kiélezett küzdelem várható tavasszal.
Keddtől péntekig az újpesti Madárfészek Akadémia adott otthont az ökölvívók idei országos bajnokságának. A Halassy Olivér Sportcsarnokban kőkemény csatákban dőlt el a tíz súlycsoport bajnoki aranyérme.
Bajnokok Ligáját nem lehet véletlenül nyerni, ugyanakkor, mint az élet más területein, a sportban sem árt egy kis szerencse. A hosszabbításban is hétről hétre a magyar sport kiválóságai beszélnek Fortunához fűződő viszonyukról, ezúttal a Telekom Veszprém kézilabda-csapatának válogatott irányítója, Lékai Máté.
Hosszabbítás, az ECHO TV heti sportösszefoglalója!
Adás hétfőnként: 17:30.
Következő adás: 2017.12.12.15:30 (ismétlés)

A HÉTFŐI ADÁS ITT VISSZANÉZHETŐ!
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ