Cover
Sport
Nyolcpontos előnyben a Bayern München
2017-12-1013:20
A szombati is a Bayern München fordulója volt Németországban. A bajorok Frankfurtban nyertek, és nyolcpontos előnnyel vezetik a Bundesligát.
A Bayern München Jupp Heynckes irányításával szinte képtelen hibázni. Ennek köszönhetően nem csupán gond nélkül jutott tovább a bajnokok Ligájában a nyolcaddöntőjébe, de a német Bundesligát is nyolcpontos előnnyel vezeti. A több kulcsjátékosukat nélkülöző bajorok szombaton a frankfurti Eintracht otthonában nyertek Arturo Vidal góljával. Ezúttal egy kiállítást annulláltak a videobíró segítségével, a frankfurti Koch így úszta meg a piros lapot, csapata az 1-0-s vereséget viszont nem.
A Dortmund egyre nagyobb gödörben van, immár sorozatban nyolc tétmérkőzés óta nem tud nyerni. A Werder ellen hazai pályán a 26. percben Eggestein góljával került hátrányba. Ezt még Aubameyang testtel egy óra játék után kiegyenlítette, de a vége ismét a brémaiaké volt. Egy szöglet után a cseh Gerbre Selassie befejelte a győztes gólt, Peter Bosz vezetőedzőt pedig a meccs után azonnal menesztették a dortmundi vezetők.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ