Cover
Sport
Győzelmével élre állt a Ferencváros
2017-12-1013:11
A Ferencváros telel a labdarúgó OTP Bank Liga tabellájának az élén. A zöld-fehérek az idei utolsó fordulóban idegenben 2-0-ra nyertek a Vasas ellen.
A téli szünet előtti utolsó mérkőzésen a Ferencváros már a második perc közepén eljutott a kapura lövésig. Paintsil kísérletét Kamenar kapusnak kellett kitolnia a léc alól. Alig fél perccel később Varga Roland szögletét követően Lovrencsics Balázs fejelt a kapuba, ezzel 1-0-ra vezetett a Fradi. 
A második félidőben az FTC kezdett agresszívabban, a 60. és 70. percben ismét helyzetekig jutott Thomas Doll csapata, de az újabb gólig egészen a hosszabbításig kellett várni. A 92. percben Paintsil előreívelt labdáját Goriarran lőhette a Kamenar által őrizetlenül hagyott üres kapuba. A végeredmény: Vasas-Ferencváros 0-2. A Fradi a győzelmével a bajnokság első helyére ugrott, ahonnan 3 pontos előnyből várhatja a tavaszi folytatást az ezúttal vereséget szenvedő Videotonnal szemben. Az őszi szezon dobogójára még a Debrecen állhat fel. A legtöbb gólt, szám szerint 13-at 19 forduló alatt a ferencvárosi Varga Roland szerezte.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ