Cover
Sport
Az UVSE nyerte meg a női Magyar Kupát
2017-12-1021:59
Az UVSE nyerte meg a női vízilabda Magyar Kupát. A magyar bajnokcsapat a döntőben ötméteresekkel győzött a Dunaújváros ellen, és sorozatban negyedszer lett kupagyőztes.
A Komjádi Uszodában az első negyed végére az UVSE kétgólos előnyhöz jutott, amelyet egészen a záró felvonásig megőrzött. A dunaújvárosiak azonban 2-0-ra megnyerték az utolsó negyedet, így büntetőpárbajra került sor, amelyben 4-2-re Keszthelyi Ritáék bizonyultak jobbnak. 
Ez a Dunaújváros erejét is mutatja, és nagyon gratulálok nekik is, hogy végigküzdötték a mérkőzést. Teljesen mindegy, hogy egy csapat mennyivel vezet ellenük. Szűcs Gabinak és nekem is két hibánk volt, úgyhogy szinte végig kint ültünk, de örülök, hogy legalább annyit, hogy a végén belőttem az ötöst, hozzá tudtam tenni a csapat győzelméhez.
- mondta az Echo TV-nek a születésnapos Keszthelyi Rita, aki a mindent eldöntő büntetőt bedobta. Az UVSE, amely az FTC elleni szombati elődöntőt is a ráadásban nyerte meg, sorozatban immár negyedszer bizonyult a legjobbnak a kupában.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ