Cover
Sport
A Világligára készül a férfi vízilabda-válogatott
2017-12-1016:55
Kedden Hollandia ellen játszik a Világligában a férfi vízilabda-válogatott. Märcz Tamás erősen megfiatalított, tartalékos együttesének elsődleges célja a tapasztalatszerzés.
Újabb edzőmérkőzés Kanada ellen a BVSC uszodában. A magyar férfi vízilabda-válogatott megfiatalított kerettel készül Hollandia ellen. 
Ez egy jó erőpróba lesz, és jó mérce nekem is, hogy hol tartanak ezek a fiatal játékosok. De tapasztalatszerzésből nekik is nagyon jó lesz, hogy hogyan dolgozik a stáb, mi az, amiket kérünk. Továbbá nem lesznek majd meglepődve, nem várnak rájuk nagy újdonságok, hogy ha a nagy válogatottba meghívót kapnak.
- mondta Märcz Tamás szövetségi kapitány. 
 
A válogatott régebbi tagjai mindenben segítik a fiatal játékosokat. 
Nyilván ez itt most egy jó gyakorlás volt a sok fiatallal, úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy látom, hogy a többiek is hajtanak és tényleg úgy érzik, hogy egy ünnep, hogy a válogatottba lehetnek. Mert a magyar válogatottban szerepelni az mindig nagy megtiszteltetés és azt látom, hogy ők is így gondolják és ez nagy boldogsággal tölt el.
- fogalmazott Decker Attila. 

A magyar válogatott a hétvégén még BL-mérkőzéseket játszó pólósokkal kiegészülve hétfőn utazik Hollandiába, ahol Märcz Tamás együttese első Világliga-meccsén bizonyíthat.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ