Sport
Portugália-Spanyolország rangadó már a csoportban
2017-12-0116:00
labdarúgó-világbajnokság
Nincs halálcsoport a világbajnokságon. Sztárparádé keretében kisorsolták a 2018-as labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztását a Kremlben.
Fabio Cannavaro a házigazda oroszok mellé Szaúd-Arábiát húzta, így ez a két csapat játssza majd a nyitómérkőzést. Rajtuk kívül Egyiptom és Uruguay került az A-csoportba. A legerősebbnek a D jelű négyes tűnik, amelyben a legutóbb ezüstérmes Argentína mellé Izlandot, Horvátországot, valamint Nigériát húzták ki. Diego Maradona segédkezett abban, hogy rögtön a nyitókörben Portugália-Spanyolország rangadót láthassunk.
A másik klasszikus párosításnak a Belgium - Anglia találkozó néz ki. A világbajnoki címvédő németek Mexikóval, Dél-Koreával és az olaszokat kiejtő Svédországgal kerültek össze. A vb-győzelemre esélyes válogatottak közül talán Franciaországnak van a legkönnyebb dolga, melléjük Dánia, Ausztrália és Peru került. Brazília mellé a magyar csoportból továbblépő Svájc jutott, Szerbia és Costa Rica mellett. A világbajnokságot június 14. és július 15. között rendezik Oroszországban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ