Sport
Három pontért utazik a Honvéd
2017-12-0121:00
futball, otp bank liga
A szombat a rangadók napja lesz az OTP Bank liga 18. fordulójában. Listvezető találkozik a másodikkal, valamint a harmadik a negyedikkel. A Videoton, a Ferencváros és a Debrecen mellett a Honvéd futballistái is úgy érzik, a dobogón van a helyük, így győzni mennek Debrecenbe.
3 pont a különbség a tabellán a Honvéd és a Debrecen között a hajdúságiak javára. Így amennyiben a címvédő kispestieknek sikerül legyőzniük Herczeg András csapatát, pontszámban utolérik a Lokit a dobogó legalsó fokán. A tavalyi gólkirály Eppel Márton szép emlékekkel utazik Debrecenbe: "Háromszor játszottam Debrecenben, mióta a Honvédnál vagyok, volt egy 3-0-ás, egy 5-2-es meg egy 1-0-ás győzelem. Rúgtam ezeken négy gólt, szóval abszolút jó emlékkel megyek oda."
Eppel végezetül hozzátette, győzni szeretnének: "Úgy érzem, hogy ez a hétközi kupameccs jót tett a lelkeknek. Két vesztes meccs után sikerült végre nyerni, a kupa pedig nagyon fontos számunkra, ezért a hétvégén mindenképpen nyerni kell." A Debrecen-Honvéd mérkőzést szombaton 15 óra 30 perctől rendezik a Nagyerdei Stadionban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ