Cover
Külföld
Brüsszel a migráció legalizálásán dolgozik
2019-03-1316:12
Itt az újabb bizonyíték arra, hogy az Európai Parlament bevándorláspárti többsége fokozni akarja a migránsok betelepítését - mondta a Fidesz-frakció szóvivője. Halász János emlékeztetett: ma azt szavazták meg, hogy háromszorosára emelik a migrációs alap pénzügyi keretét 2021 és 2027 között. A politikus hangsúlyozta, hogy az alap nem Európa védelmét, hanem egyértelműen a migránsok behozatalát szolgálja.
"Ez az alap nem Európa és nem az európai emberek védelmét, hanem egyértelműen a migránsok behozatalát szolgálja" - jelentette ki Halász János, hozzáfűzve: ebből akarják finanszírozni a migráció legalizálását, a migránsok betelepítését, áttelepítését, a tagállamok közötti elosztását. A frakciószóvivő azt is mondta, hogy pénzügyileg is meg akarják büntetni a migránsok betelepítését elutasító országokat, továbbá "fejpénzt", 10 ezer eurót akarnak fizetni a betelepített migránsokért. 

"Így árusítják ki Európát, Európa biztonságát és keresztény kultúráját. Brüsszelben minden a Soros-terv szerint zajlik: több pénzzel, migránsvízummal, a gazdasági bevándorlás legalizálásával és kvótával készülnek a migránsok tömeges betelepítésére" - fogalmazott a politikus. Halász János szerint ez az EP-választás tétje, "meg kell állítanunk, hogy bevándorlókontinenssé tegyék Európát". 

ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ