Cropped landscape
Külföld
Angard: A Néppárt szétveri saját magát
2019-03-0621:53
A Néppárt Macron tervét hajtja végre és szétveri saját magát, ha kizárja az egyik legerősebb pártját a Fideszt - hangzott el az ECHO TV Angard című műsorában. Gajdics Ottó, a Karc FM főszerkesztője abbéli reményének adott hangot, hogy a májusi EP-választást követően visszatér a keresztény oldal az Európai Parlamentbe. 
Érdekes és logikus volt Szijjártó Péter eszmefuttatása addig, amíg Soros György neve fel nem merült – reagált Závecz Tibor a külügyminiszter szavaira
A Závecz Research közvélemény-kutató ügyvezetője szerint volt benne egy olyan logika, amely a választóközönség jó részének rokonszenves.  

Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) elnöke három feltételhez köti a Fidesz Néppártban maradását: hagyjuk abba, kérjünk bocsánatot és maradjon a Soros-egyetem – reagált G. Fodor Gábor. A Századvég Alapítvány elnöke hozzátette: 
aki érti, mit jelent ez a három mondat, azt is látja, hogy a Fidesz néppárti tagságának feltételekhez kötése azt jelenti, hogy ez Soros és Juncker bosszúja!
G. Fodor Gábor úgy véli, a néppárti politikusok többsége a pozíciójuk gyengülésével számol, de ők akarják fújni a passzát szelet. Ez csak úgy lehetséges, ha megkötik az alkut balra. Hozzátette:
arra törekszenek, hogy az elit benn maradjon a kosárban, és velük szemben legyenek azok, akiket egyébként populistának neveznek, köztük a Fidesz is.
Nagy József, a 24.hu újságírója szerint Junckeréknek és Webernek az fáj, hogy a saját pártcsaládjabeli embereknek ugrik neki Orbán Viktor. 
Gajdics Ottó, a Karc FM főszerkesztője szerint már régen nem létezik keresztény oldal az Európai Parlamentben. 

Leszögezte: vele nem tartoznak egy pártcsaládba azok, akik most a Fidesz kizárása mellett kardoskodnak. Ő mondhatná a Soros-terv támogatóira, hogy ki kell zárni őket, „de én nem vagyok olyan bolond, mint ők” – jelentette ki. 
A Néppárt Macron tervét hatja végre és szétveri saját magát. A Fidesz, amely a Néppárt egyik legerősebb pártja azért indította a plakátkampányt, hogy még erősebb legyen és esetleg több képviselőt tudjon majd küldeni a Néppártba. Erre most a Néppárt ki akarja zárni
- fejtette ki Gajdics Ottó. 

Teljes adás: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Angard
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ