Cropped landscape
Külföld
Deutsch Tamás: Az Európai Bizottságnak kötelessége válaszolni a kérdéseimre
2019-01-2407:27
A jövő heti európai parlamenti vita már a javában zajló választási kampány része - jelentette ki Deutsch Tamás az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában. A Fidesz EP-képviselője szerint helyes, hogy a kormány nem vesz részt a bevándorláspárti parlamenti többség kampányeseményén, természetesen a kormánypárti EP-képviselők ott lesznek és reagálnak minden méltatlan támadásra. 
A képviselő levélben fordult az Európai Bizottsághoz azzal kapcsolatban, hogy miért rángatja Soros György dróton a testületet. Deutsch Tamás ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a bizottságnak kötelessége válaszolni ezekre a kérdésekre. 

Azon háborodott fel, hogy a nyilvánosan hozzáférhető dokumentumok szerint az elmúlt négy évben legalább tizenöt alkalommal találkoztak az Európai Bizottság vezetői Soros Györggyel, illetve további hatvannégy alkalommal egyeztetettek a Nyílt Társadalomért Alapítvánnyal. 
Teszik ezt úgy, hogy nincs egyetlenegy tagország állam- vagy kormányfője sem abban a helyzetben, hogy a bizottság vezető tisztségviselőjével ennyi alkalommal találkozzon
- mondta a képviselő. Soros György, aki nem politikus, életében nem indult választáson, nincs demokratikus felhatalmazása, még csak nem is európai állampolgár, ennek ellenére akkor megy be az Európai Bizottság vezetőihez, amikor akar - tette hozzá. 
Eljött a pillanat, hogy világos és érthető választ kell kapnunk ezekre a kérdésekre.
Ezek a találkozók azt mutatják, hogy Soros György és lobbiszervezetei dróton rángatják a bizottságot, nem véletlen, hogy ez a szervezet még a Soros-tervnél is radikálisabb bevándorláspárti javaslatokat fogalmaz meg - hangsúlyozta Deutsch Tamás. 

Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Jó reggelt! 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ