Cropped landscape
Külföld
Hidvéghi Balázs: Kampányüzemmódba kapcsolt az európai baloldal
2019-01-1719:49
Az Európai Parlament megszavazta az uniós kifizetések jogállamisági feltételekhez kötését, ami mutatja, hogy kampányüzemmódba kapcsolt az európai bevándorláspárti baloldal - jelentette ki Hidvéghi Balázs. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a jogállamiságra való hivatkozás egy eszköz, hogy féken tartsák, illetve megrendszabályozzák azokat az országokat, amelyek nem támogatják a bevándorlást. Tulajdonképpen zsarolásról, politikai büntetési kísérletről van szó - tette hozzá.
Az Európai Parlament megszavazta az uniós kifizetések jogállamisági feltételekhez kötését. Arra a kérdésre, hogyan kapcsolódhat össze a költségvetés és a jogállamiság, Hidvéghi Balázs azt felelte: 

Úgy tűnik, hogy gyakorlatilag kampányüzemmódba kapcsolt az európai baloldal, a bevándorláspárti többség. 
Újabbnál újabb javaslatokkal igyekeznek nyomást gyakorolni azokra az országokra, amelyek szembemennek a bevándorlással és nemet mondanak ezekre a kísérletekre. Másrészt igyekeznek olyan döntéseket előkészíteni, amelyek bebiztosítanák azt, hogy a bevándorláspárti politika annak minden eszközével, pénzügyi támogatásokkal, a bevándorlásban szerepet játszó civil szervezetekkel, NGO-kal kiegészülve, megerősödve kerüljön ki ebből az időszakból. És biztosítsa a következő ciklusokra is ezt a politikát - magyarázta a Fidesz kommunikációs igazgatója.
 
Hidvéghi Balázs szerint a jogállamiságra való hivatkozás egy eszköz, hogy féken tartsák, illetve megrendszabályozzák azokat az országokat, amelyek nem támogatják a bevándorlást. Zsarolásról, politikai büntetési kísérletről van szó. Ugyanarról van szó, amit a Sargentini-jelentésnél már tapasztalhattunk. 
A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója kitért arra is, hogy a Soros-féle bevándorláspárti, nyílt társadalompárti NGO-k szerepét tovább akarják erősíteni, és több száz millió euróval többet juttatnának ezeknek a szervezeteknek, azért, hogy a multikulturális Európát, a bevándorlásra épülő Európát segítsék elő.  A Soros-terv egyik pontja is pont erről szól, hogy be kell vonni az NGO-kat, szponzorokká kell őket tenni, a bevándorlás szervezőivé. Ennek láttuk ma Európai Parlamenti megvalósítását - hangsúlyozta. 

A teljes beszélgetés: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ