Cropped landscape
Külföld
Morvai Krisztina: Sargentini nem meri Magyarországra betenni a lábát
2019-01-0807:36
Judith Sargentini, a Magyarországot elmarasztaló jelentés készítője is ott lesz azon a brüsszeli tüntetésen, amit a magyar ellenzék szervezett kedd délutánra. Morvai Krisztina, európai parlamenti képviselő az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában úgy fogalmazott: amikor destabilizálni akarnak egy országot, akkor Sargentini asszony barátnői oda szoktak menni a helyszínre. Például Ukrajnában odamentek a Majdan térre és ott lázították az embereket.
Morvai Krisztina kiemelte: ezeknek az eseményeknek szokott lenni forgatókönyve. Itt is akarnak csinálni egy ukrán vagy arab tavasz forgatókönyvet. 
Amikor destabilizálni akarnak egy országot, akkor Sargentini asszony barátnői azt szokták csinálni, hogy odamennek a helyszínre. Például Ukrajnában odamentek a Majdan térre és ott lázították az embereket
- fogalmazott. Hozzátette: szerencsére Sargentini asszonynak van annyi realitásérzéke, hogy tudja, itt egy más fajta néppel van dolga. Mi magyarok az ő gyarmatosító és a bevándorlásra ösztönző tevékenységüket nem szeretjük. Ő Magyarországon még a baloldali és liberális emberek túlnyomó többségétől is megvetést kapna. Nagy valószínűséggel már a Liszt Ferenc Repülőtéren problémákba ütközne és nem szeretettel várnák őt.
Van önkritikája. Nem meri Magyarországra betenni a lábát és ezért rendezik ezt a kis fesztivált Brüsszelben
- fejtette ki.

Morvai Krisztina elmondta: Sargentini eljátszotta, hogy egy teljesen független, objektív, jogi jellegű dokumentumot készít a magyar jogállamiság szörnyű helyzetéről, ezzel szemben egyértelműen kiderült, hogy a balliberális erőket szolgálja.

A teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Jó reggelt!
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ