Cropped landscape
Külföld
Bevándorló támadt az Informátor stábjára
2018-12-2820:54
2018-ra a migráció Európa legégetőbb problémájává vált, a bevándorlók térfoglalása jelenleg is zajlik. Az ECHO TV Informátor című műsora számtalan alkalommal foglakozott a kérdéssel. A stáb számos európai országban járt, a többi között Münchenben is, ahol nagyon érdekes dolgokat tapasztalt. Komoly problémát jelent a bevándorlás a terrorizmus szempontjából is. A támadások elkövetői a legtöbb esetben muszlimok, iszlámvallásúak voltak. 
A no-go zónákról és a terrortámadásokról kérdezte Bohár Dániel az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű párt bajorországi alelnökét. Katrin Ebner-Steiner válaszában megerősítette: valóban több német városban alakítottak ki no-go zónákat.

Nőként az esti órákban ezek környékén elég veszélyes utazni – tette hozzá. 

Az AfD Orbán Viktorhoz hasonlóan a határok védelmében hisz, az illegális bevándorlást és a családok egyesítését pedig meg kell állítani 
– mondta a német politikus, hozzátéve: 
szeretnék a törvényeket betartatni és rendet teremteni.
Az Informátor ellátogatott Frankfurtba, ahol a stáb azt tapasztalta, a város nagy része olyan, mint egy arab negyed, csak elvétve lehet találkozni némettel. Ott az Identitás Mozgalom frankfurti aktivistája arról beszélt: sok áldozatot követelt az iszlamista terror, és szomorú, hogy a holtak emlékét csak ideig-óráig őrzik az emberek. Ezért kezdett kampányba a Mozgalom az iszlám terrorizmus áldozatainak emlékére. 

A média semmilyen emberséget nem mutat, megpróbálja néha elhallgatni a valódi történéseket, ami óriási szégyen - nyilatkozta a frankfurti aktivista. 

Az Identitás Mozgalom célja megállítani Németország iszlamizálódását. Nem szeretnék azt, hogy Európa jövője az legyen, ami Frankfurtban már megtörtént, hogy átfordul a lakosság aránya. 

Miközben Bohár Dániel és a frankfurti aktivista arról beszélgettek, hogyan nyer teret az iszlám Németországban, megtámadták a stábot. Egy vélhetően muszlim férfi nekirontott az operatőrnek, majd elrohant.
Teljes adás: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Informátor
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ