Cropped landscape
Külföld
Soros emberével egyeztetett a migrációról az EU külügyi főbiztosa
2018-11-0617:09
Az EU és Kanada szorosabban együttműködnek, mint bármikor – hirdeti az Európai Bizottság Federica Mogherini, az Európai Bizottság első alelnöke és Justin Trudeau kanadai miniszterelnök mai találkozója kapcsán - számolt be róla a Tűzfalcsoport
Mogherini Asszony, aki egyúttal uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő is nemrégiben azt nyilatkozta, hogy Európa szempontjából életbe vágóan fontos a bevándorlás. Ebben alighanem a kanadai kormányfő is egyet ért vele, aki újabban az illegális migránsok szavazati jogának megadását fontolgatja sajtóhírek szerint.
Többek vagyunk, mint partnerek, mi barátok vagyunk. Együtt dolgozunk
 – jelentette ki az Európai Bizottság képviselője.

Mint ismeretes, a Millennium Report, szerint „Trudeau Soros bábja”. A spekuláns már 2016 júliusában megírta a Foreign Policy-ben: „Kanada jó példamodellt biztosít (bár földrajzi kontextusa különbözik Európáétól). Csupán négy hónap alatt 25 ezer szíriai menekültet fogadott be, és integrálja őket a köz- és a magánszféra közötti partnerségeken és a helyi nonprofit szervezeteken keresztül.

Trudeau és bevándorlási minisztere Ahmed Hussen  annak ellenére erőltetik a nyitott határok szélsőséges politikáját, hogy azt a kanadaiak több, mint 90 százaléka ellenzi azt.

Tűzfalcsoport
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ