Cropped landscape
Külföld
Keménymag: Afganisztánból nemzeti park lesz, ha mindenkit beengedünk
2018-11-0621:54
Félidei választásokat tartanak az Egyesült Államokban. A kampány egyik legfontosabb eleme a Hondurasból útnak induló több ezer fős migránskaraván. Donald Trump amerikai elnök többször leszögezte, a migránsokat megállítják a határnál, ezzel szemben a Soros támogatta demokraták beengednék a bevándorlótömeget. A demokrata narráció ugyanaz, mint amilyen a 2015-ben a mainstrem európai médiában volt a migrációshullám kezdetekor. Az ECHO TV Keménymag csapata szerint a morális matek áll az egész mögött. 
Megadja Gábor, a 888.hu publicistája hívta fel rá a figyelmet, hogy a demokraták uralta amerikai mainstream média ugyanazt a narratívát közvetíti, melyet 2015-ben a nyugat-európai mainstream média. Az amerikaiak jelentős része ugyanakkor támogatja a mexikói határ megerősítését és a katonák kivezénylését. 

Vésey Kovács László, a PestiSrácok.hu újságírója szerint az Európába induló ázsiai és afrikai migránstömegek illetve a hondurasi migránskaraván után nem beszélhetünk egyedi, elszigetelt esetekről. Véleménye szerint van összefüggés a három között. Apáti Bencére reflektálva megjegyezte: az ENSZ migrációs paktum is azt szeretné lefektetni, hogy mindenki ott élhessen, ahol akar. 

Megadja Gábor szerint a helyzet mögött húzódó valódi probléma az, hogyan és mi alapján teszünk igazságot ember és ember között. Ha beengedsz egy bizonyos tömeget, utána milyen alapon mondod azt a többieknek, hogy nem jöhetnek - tette hozzá Apáti Bence, Magyar Idők főmunkatársa. 

Ambrózy Áron, a PestiSrácok.hu újságírója szerint senki nem gondolta át ezt az egészet, ugyanis a liberális gondolatmenet vége az, hogy Európába és Észak-Amerikába beköltözik nyolcmilliárd ember, a világ többi része kiürül, Afganisztánban pedig lesz egy hatalmas nemzeti park. 
A teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Keménymag
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ