Cover
Külföld
Ismét migráns molesztált nőket Németországban
2018-11-0213:30
Hét nőt molesztált egy jordán menedékkérő az esseni Halloween-felvonuláson - számolt be az esetről a német Bild című lap. A harminc éves férfit a rendőrség a város főpályaudvarának közelében fogta el. E közben a CDU egyik legesélyesebb elnökjelöltje azt mondta: nem szabad tovább titkolni a migráció körüli problémákat. Szakértők szerint Angela Merkel kancellár az elhibázott bevándorláspolitikájába bukott bele.
Németországban úgy tűnik kezd megváltozni a menekültpolitika. A német sajtó ugyanis már csütörtökön beszámolt arról, hogy az esseni Halloween-felvonuláson egy jordán menedékkérő hét nőt zaklatott. 

A hatóságok közölték: a mulatság végén két szemtanú hívta fel a rendőrség figyelmét egy bevándorlókból álló csoportra, amelynek egyik tagja több nőt is molesztált. A 30 éves jordán férfit a rendfenntartók a város főpályaudvarának közelében vették őrizetbe. 

Németországban nem ez volt az első eset, amikor migránsok nőket molesztáltak. A  2015-ös menekültválság óta drasztikusan megnőtt a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma.

Szakértők szerint nem lett volna ekkora bevándorláshullám három évvel ezelőtt, ha Angela Merkel nem küld meghívót a migránsoknak. 
ECHO TV - A nemzet hangja - Híradó
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ