Cropped landscape
Külföld
Kovács István: A Soros-hálózat Európa megváltoztatására törekszik
2018-02-2120:58
Az NGO-k dönthetnék el ki a menekült. A témáról Napi aktuális című műsorunkban Velkovics Vilmos brüsszeli tudósító és Kovács István az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója beszélt. 
A LIBE-bizottság legújabb javaslata: az NGO-kra kellene bízni a döntést ki minősül menekültnek. Kovács István szerint maga már az ötlet is abszurd, hogy be kell hozni embereket kvóták alapján, olyan országokból, amelyek válsággócok. 

Soros György egyik csoportja 19 oldalas felterjesztést nyújtott be az ENSZ-hez. Kovács István így vélekedik a Soros-hálózatról: 

Van egy globális hálózat, amelyik nem az elmúlt években épült ki, hanem évtizedek óta épül folyamatosan. Ebben ugyanúgy megtalálhatók az egyetemi oktatók, NGO-k, ügyvédek, szakértők és politikusok. Ez a rendszer jelen pillanatban azon dolgozik gőzerővel, hogy Európa arculatát alapvetően megváltoztassa, lebonthassa a nemzetállamokat, ennek pedig az a feltétele, hogy azokban az államokban, ahol egyébként még homogén a népesség összetétele ezt a népességet meg kell változtatni. 
Velkovics Vilmos brüsszeli bejelentkezése és a Kovács Istvánnal készült teljes beszélgetés itt megtekinthető: 

ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ