Cropped landscape
Külföld
Angard: Az ENSZ nem létezik, mint politikai cselekvő?
2018-02-2122:00
angard, ensz, migráció
Egy moderátor: Dobos Marianne. A pást baloldalán: Böcskei Balázs és Boros Tamás, a Századvég stratégiai igazgatója - a jobboldalon: Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője és G. Fodor Gábor. Az Angard négy vitapartnere az ENSZ működéséről is kifejezte a véleményét. 
Böcskei Balázs: 
Az ENSZ az elmúlt években nem tudott egyetlen egy konfliktust sem megoldani, sőt igazából nem létezik mint politikai cselekvő. Aki az ENSZ-re hivatkozik pro vagy kontra a senki földjére megy ki.    
Gajdics Ottó hozzátette, a liberálisok ostobának tartják Trumpot,aki otthagyta az egész egyeztetést: 
Boros Tamás szerint látni kell, hogy ezek a szervezetek azért jöttek létre, mert észrevették, nem működik így a világ. Hozzátette: a világot meg kell védeni és fontos megvédeni a saját értékeinket, országunkat, de ennek látni kell a határait. A határ pedig az, hogy együtt kell működni más országokkal. 

G.Fodor Gábor: 
Egy olyan jövőképben gondolkodunk, ahol vannak nemzetek és az, hogy van nemzetközi együttműködés, együtt gondolkodás, tárgyalás az nem azt jelenti, hogy valakik valahonnan eldöntik, hogy mondjuk az az álláspontunk a migráció jó, és ez így lesz.  Hanem az a helyzet, hogy csata van, konfliktusok vannak, hogy a nemzeteknek van hangja.  
A teljes adás: 
ECHO TV - A nemzet hangja - Angard 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ