Cropped landscape
Belföld
KESMA közlemény
2019-03-3122:30
A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában, valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása érdekében, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriumának határozata értelmében, az Alapítvány korábban megfogalmazott céljaival összhangban az Alapítvány az alábbi közleményt tette közzé. 
Az ECHO HUNGÁRIA TV Televíziózási, Kommunikációs és Szolgáltató Zártkörű Részvénytársaság és a HírTV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság átalakul, mégpedig olyan formában, hogy az ECHO TV beolvad a HírTV-be. A cégjogi beolvadásra tekintettel a Kuratórium döntést hozott arról, hogy az „ECHO TV” független televíziós társaság műsorszolgáltatása 2019. április 1. napjától megszűnik.

Az ECHO TV meghatározó főbb műsorai a jelzett időpontot követően a HírTV csatornáján lesznek elérhetők. A HírTV értékrendje, profilja változatlan marad, ugyanakkor a beolvadásban rejlő lehetőségeket kihasználva a műsorszolgáltatás színesebb, tartalmasabb, jobb technikai színvonalon megvalósított lesz.

Értesítjük kedves nézőinket, hogy a fentiek szellemében április 1-től az ECHO Televízió adása megszűnik, a főbb műsorai a továbbiakban a Hír Televízóban lesznek elérhetőek.

Az ECHO Televízió eddigi weboldala ezentúl archívumként működik.

A Hír Televízió online oldala az alábbi linken érhető el: https://hirtv.hu/
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ