Cropped landscape
Belföld
Fidesz: Gémesi magyarázattal tartozik Gödöllőnek
2019-03-1813:28
Gémesi válaszoljon, hogy milyen bevándorláspárti paktumokat köt a gödöllőiek háta mögött! - így reagált a Fidesz Magyar Nemzet értesülésére. A lap online kiadása hétfőn azt írta, a Gémesi György által vezetett Új Kezdet párt február 8-án, a spanyolországi Bilbaóban csatlakozott az európai liberális frakcióhoz tartozó pártcsaládhoz, nevezetesen az Európai Demokrata Párthoz (EDP). 
Gémesi György lebukott, pártja szövetséget kötött Európa egyik legszélsőségesebb bevándorláspárti politikai csoportjával. Sajtóhírek szerint Gémesi pártja februárban csatlakozott a bevándorláspárti Európai Demokrata Párthoz, amely az Európai Parlamentben szélsőségesen bevándorláspárti liberális frakcióban ül és  a migránskvóta bevezetéséért küzd. Gémesi György, mint Gödöllő polgármestere ezzel nyíltan szembe megy a város akaratával. A gödöllőiek 98%-a ugyanis nemet mondott a bevándorlásra a kvóta-népszavazáson. Gémesi nem először teszi nyilvánvalóvá, hogy bevándorláspárti, korábban háromszor akadályozta meg a kötelező betelepítési kvóta elleni önkormányzati határozat elfogadását - írta a nagyobbik kormánypárt. 

Gémesi magyarázattal tartozik a városnak. Válaszoljon, hogy milyen bevándorláspárti paktumokat köt a gödöllőiek háta mögött! - áll a fideszes közlemény végén. 

MTI
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ