Cropped landscape
Belföld
Keménymag: Az ellenzék meghaladta a helyesírás szabályait
2019-03-0521:49
Ismét otthagyta a parlamentet az ellenzék, a Nyugdíjfolyósító Főigazgatósághoz vonultak tiltakozni, de menet közben a képviselők spontán művészcsoporttá alakultak, és a nevetségesség határán lavírozva graffitizni kezdtek. Bangóné Borbély Ildikón ezúttal a "minket" szó fogott ki. Többek között erről is elmondta véleményét a közéleti B-közép csapata: Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Jeszenszky Zsolt politikai hobbista és Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója.
Jeszenszky Zsolt számára ez a rengeteg hiba már megszokottá vált, neki inkább az tetszik, hogy ez a vonulás tulajdonképpen egy El Camino. Szállásra a kis távolság miatt nincs szükségük, de jó lenne, ha minden sarkon lenne egy helyesírási útbaigazító tábla. Ott ülne Grétsy László, aki mindig elmondaná nekik, hogy a következő tervezett "írásművet" hogyan kell leírni - véli a politikai hobbista.
Ismét sikerült beállnia az ellenzéknek a pofonfa alá, hiszen kiderült, hogy szó sincs arról, amit ők állítanak, hiszen változatlanul heti 40 órát kell dolgozni a közigazgatásban
- hívta fel rá a figyelmet Dezse Balázs. A PestiSrácok újságírója hozzátette: az a helyzet, hogy egyszerűen nem tudnak nem hibázni.

Velkovics Vilmos arra hívta fel a figyelmet, hogy még csak nem is a plakátokat fújták le, hanem a telefonfülkét. Ha a plakátot később kiveszik mögüle, akkor az még ugyanúgy ottmarad. 

Apáti Bence szerint ez így szimpla rongálás. 
Egyszerűen zseniális, hogy az ellenzék potens képviselői meghaladták a helyesírás szabályait. Ezzel ők már nem is foglalkoznak
- jelentette ki a Magyar Nemzet újságírója.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Keménymag
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ